Turkish Airlines hap zyrën në Isfahan, Iran

Publikuar në Qershor 25, 2019, 2:51 a.m.

Turkish Airlines hapi një zyrë në Isfahan të enjten në një ceremoni ku mori pjesë Ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu dhe Ambasadori Derya Ors.

Duke vizituar pjesë të ndryshme të zyrës, Mevlut Çavusoglu shpreson  që inaugurimi i zyrës do të ndihmonte në nxitjen e marrëdhënieve kulturore midis Isfahanit dhe qyteteve turke.

Ministri i Jashtëm i Turqisë u mirëprit nga Guvernatori i Përgjithshëm i Isfahanit, Abbas Rezaei  kur mbërriti në qytet të enjten.

Ministri i Jashtëm Muhammed  Xhevad Zarif dhe Mevlut Cavusoglu do të iskutojnë lidhjet ekonomike reciproke në qytetin piktoresk më 21 qershor.

Muhammed Zarif është në Isfahan për të paraqitur disa nga dhuratat e dhuruara nga zyrtarët e huaj për Muzeun e Ministrisë së Punëve të Jashtme në Isfahan.Burimi : IRNA