Imam Hamenei pranoi studiues, akademikë

Publikuar në Maj 29, 2019, 11:50 p.m.

Udhëheqësi  Suprem i Revolucionit Islamik,  Ajetullah  Sejjid Ali Hamenei priti një grup akademikësh, kërkuesish dhe elitash të mërkurën.

Një numër i profesorëve të universitetit dhe anëtarëve të fakultetit morën pjesë në një takim me Udhëheqësin, Imam Hamenein,  mbajtur në  ‘Hyssejnijen’ Imam Humeini.

Ky takim u ndodhi në ditën e 23 të muajit të Ramazanit.Burimi : IRNA