Iraku zgjeron Xhaminë e Shejtë të Imam Hysejnit në Qerbela

Publikuar në Prill 30, 2019, 11:48 p.m.

Qyteti i Qerbelasë në Irak po planifikon një zgjerim të madh të një vendi fetar të rëndësishëm sepse po përballet me një numër gjithnjë në rritje të vizitorëve në Xhaminë e Shejtë të Imam Hysejnit (a.s.).

Më shumë se 30 milionë njerëz i vizitojnë çdo vit Xhamitë e Shejta  të Imam Husejnit dhe  Abbasit.Burimi : Dorsa Jabbari nga Al Jazeera raporton nga Qerbelaja.