Julian Assange intervista Sejjid Hassan Nasrallah

Publikuar në Prill 12, 2019, 5:12 a.m.

Julian Assange intervista Sejjid Hassan Nasrallah

Kjo intervistë ishte e para e një serie 'The World Tomorrow', transmetuar në RT, u shfaq më 17 prill 2012. Hassan Nasrallah flet për Palestinën, Sirinë dhe Rezistencën.