Nëse Amerika bën një gabim, ne patjetër do të reagojmë ndaj saj

Publikuar në Prill 11, 2019, 2:45 a.m.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Iranit, gjeneralmajor Mohammad Bakri ka thënë se në qoftë se ushtria amerikane e bënë edhe gabimin më të vogël në Azinë Perëndimore, ata do të reagojnë ndaj tyre.

Sipas raportit të Parstoday, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Iranit, gjeneralmajor Mohammad Bakri thanë një deklaratë të bërë për një grup të komandantëve dhe personelit ushtarak, se: “Ne shohim forcat ushtarake amerikane në Azinë Perëndimore si terrorist. Nëse ata bëjnë gabimin më të vogël, ne patjetër do të reagojmë ndaj tyre.”

Komandanti Bakri, i cili vuri në dukje faktin se qeveria amerikane, për shkak të pafuqisë dhe dobësisë së saj, e shpalli Gardën Revolucionare si një organizatë terroriste, tha se ky vendim i SHBA-së i dëshmon botës se Republika Islamike e Iranit lufton terroristët.Burimi : Mehr News Agency