Sejjid Nasrallah pranon Komisionet e Rezistencës Popullore të Palestinës

Publikuar në Shk. 3, 2019, 12:07 a.m.

Sekretari i Përgjithshëm i Hizbullahut, Sejjid Hassan Nasrallah, ka pranuar kreun e Rezistencës Popullore të Komisioneve Palestineze (PRC), Ajman al-Shashnija dhe delegacionin që e shoqëronte.

Në takim, Sejjid Nasrallah dhe delegacioni PRC diskutuar për zhvillimet e fundit në Palestinë, veçanërisht në Rripin e Gazës, Zyra për Marrëdhëniet me Median Hezbollahut njoftoi në një deklaratë të mërkurën.

"Ata diskutuan zhvillimet e fundit, veçanërisht ato që lidhen me pritjen e Madhe e kthimit dhe të rezistencës palestineze gatishmërinë për t'u përballur me armikun sionist," tha deklarata.

Sejjid Nasrallah ndërkohë, përshëndeti grupin e rezistencës palestineze gjatë operacionit të njohur në të cilën ushtarët pushtues izraelit u shfaq në një video ku i afrohet një mjet shpërthyes i maskuar si një flamur palestinez që kishte qenë vendosur në vijën kufitare në afërsi të qytetit të Khan Younis të Gazës.

Sejjid Nasrallah theksoi gjithashtu "Qëndrimin e Hizbullahut për mbështetjen e fraksioneve të rezistencës palestineze dhe beteja e tyre vendimtare" kundër regjimit sionist, shtoi deklarata.Burimi : Al Manar