Kryebashkiaku i Sarajevës uron homologun e ri të Tehranit

Publikuar në Dhj. 13, 2018, 1:34 p.m.

Kryebashkiaku i Sarajevës, Abdulah Skaka në një mesazh të enjten përgëzoi Pirouz Hanachin për emërimin e tij si kryetar i ri i Teheranit, duke i uruar atij sukses në misionin e tij të ri.

Ai gjithashtu kujtoi lidhjet miqësore midis Iranit dhe Bosnje Hercegovinës gjatë viteve të fundit dhe marrëveshjes së fqinjësisë midis Teheranit dhe Sarajevës.

Ai shpresonte gjithashtu që bashkëpunimi i të dy qyteteve në fusha të ndryshme do të përmirësohet në të ardhmen.

Abdullah Skaka ftoi  Pirou Hanachin të vizitojë Sarajevën për të diskutuar mënyrat për nxitjen e bashkëpunimit midis dy kryeqyteteve.