Ramin Mazaheri

Ramin Mazaheri është kryekorrespondent në Paris për PressTV dhe jeton në Francë që nga viti 2009. Ai ka qenë reporter i gazetës së përditshme në SHBA dhe ka raportuar nga Irani, Kuba, Egjipti, Tunizia, Koreja e Jugut dhe gjetkë. Ai është autori i "Suksesi i shpërfillur i socializmit: Socializmi Islamik Iranian" si dhe "Unë do të shkatërroj gjithçka që je: Fundi i propagandës perëndimore në Kinën e Kuqe", i cili është gjithashtu i disponueshëm në kinezishten e thjeshtuar dhe tradicionale.

  • image