Interviste ne Dritare TV mbi grate dhe shamite ne Iran

Publikuar në Shta. 28, 2022, 3:24 a.m.

video

Nëse dëshironi të shikoni programin, ju lutemi klikoni linkun

https://www.youtube.com/watch?v=a3iY4mkpu5s

 Burimi : Dritare Tv