Udhëheqësi Kondolon Vdekjen e Shejh Al-Zein

Publikuar në Mars 6, 2021, 1:16 a.m.

Udhëheqësi i Revolucionit Islamik shprehu ngushëllime për vdekjen e gjyqtarit libanez Sheik Ahmed al-Zein.

Udhëheqësi të Mërkurën i dërgoi një mesazh ngushëllimi Sekretarit të Përgjithshëm të Hezbollahut Sayyed Hassan Nasrallah për vdekjen e gjyqtarit Sheikh Ahmed al-Zein, Kryetari i Shoqatës së Studiuesve Myslimanë të Libanit.

Mesazhi është si më poshtë, sipas Khamenei.ir.

Në Emër të Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit

Hujjat al-Islam Haxhi Sayyed Hassan Nasrallah (bekimet e tij vazhdojnë),

Kam marrë një lajm për vdekjen e dijetarit të zellshëm, gjykatësit Sheikh Ahmed al-Zein - Kryetari i Shoqatës së Studiuesve Myslimanë të Libanit. Unë e konsideroj si përgjegjësinë time të shpreh ngushëllimet e mia për studiuesit e nderuar dhe për familjen e tij, admiruesit, studentët në Liban dhe vende të tjera, dhe veçanërisht për ju.

Mbrojtja e tij e kujdesshme, shkencore e lëvizjes së Imam Khomeini dhe e Rezistencës kundër Frontit të Arrogancës dhe Sionizmit, së bashku me bashkëpunimin e tij të vazhdueshëm me aktivitetet e kombeve rajonalë kundër Frontit të Arrogancës gjatë gjithë këtyre viteve nuk do të fshihet kurrë nga skedari i historisë së Rezistenca.

Edhe një herë, dëshiroj të shpreh ngushëllimet e mia për popullin e Libanit dhe veçanërisht për shokët dhe shokët e tij në Shoqatën e Studiuesve Myslimanë të Libanit. E lus Zotin e Lartësuar që t'i dhurojë mëshirën dhe faljen e Tij.

Sejjid Ali Khamenei

Rajab 19, 1442 (3 Mars 2021)Burimi : IQNA