Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme Sh.B.A do të gjunjëzohet para popullit iranian së shpejti

Publikuar në Qershor 24, 2020, 1:18 a.m.

Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme iraniane Abbas Mousavi, në një cicërimë të premten, iu drejtua zyrtarëve amerikanë duke thënë "së shpejti do të gjunjëzoheni para popullit iranian."

Agjensia e Lajmeve Ahlul Bayt (ABNA): Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme iraniane Abbas Mousavi, në një cicërimë të premten, iu drejtua zyrtarëve amerikanë duke thënë "së shpejti do të gjunjëzoheni para popullit iranian."

"Një qeveri politika e së cilës bazohet në " presion "- qoftë njerëzit e saj ose njerëzit e botës - duhet të jenë të lumtur me terrorizmin ekonomik dhe presionin ndaj njerëzve të zakonshëm," tha Abbas Mousavi.

"Ju e patë që jo qafa e kombit iranian, por gjuri juaj u shtyp. Shumë shpejt do të gjunjëzoheni para popullit iranian. "

Brian Hook, përfaqësuesi special i Departamentit Amerikan të Shtetit për Iranin, tha në një intervistë të veçantë për Al Arabinë të enjten se ai ishte i kënaqur me rezultatet e sanksioneve amerikane kundër Iranit.

Ai pohoi se politika amerikane kundër Iranit ka dobësuar vendin.