Gruaja belge sumloi te bijen e cila kishte pranuar fene Islame

Publikuar në Gus. 11, 2019, 2:06 p.m.

Një grua belge në Bruksel, Belgjikë, sulmoi vajzën e saj që e kishte përqafuar fene Islame, për shkak se ajo kishte frikë se nuk do të shihte  më  vajzën e saj.

Gjykata Penale e Brukselit ka dënuar një grua 54-vjeçare me tre vjet burg për shkak se ka sulmuar vajzën e saj 19-vjeçare. Gruaja e kishte therur vajzën e saj në bark dhe nën mjekër, pasi ajo e kishte perqfuar fene Islame dhe u martua fshehurazi me një musliman.

Gjykatësi deklaroi se dënimi do t'i tregonte nënës se sjellja e saj ishte "e papranueshme", raportoi DH.be.

Nëna tha se kishte humbur kontrollin sepse kishte frikë se nuk do ta shihte më vajzën e saj. Vajza nuk dëshiron ta shohë nënën e saj përsëri, sipas avokatit të nënës, Olivier Martins.Burimi : MWN