Protesta në Kanada kundër "Marrëveshjes të Shekullit"

Publikuar në Korrik 18, 2019, 10:23 a.m.

Toronte,  (PIC)

Dhjetra njerëz dhe aktivistë nga kombësi të ndryshme u angazhuan në një ulje përpara Konsullatës Amerikane në Toronto, Kanada për të protestuar kundër Konferencës në Bahrejn  të organizuar nga Shtetet e Bashkuara për të ahtuquajturën "Deal of the Century", ‘Marrëveshja e Shekullit’.

Protesta vazhdoi duke protestuar ndaj kinse normalizimit  të marredhënieve izraelito-arabe, u organizua nën sloganin "Palestina nuk është për shitje".

Pjesëmarrësit brohoritnin slogane duke kërkuar drejtësi për Palestinën dhe një fund të politikës së aparteidit të praktikuar nga Izraeli kundë popullit palestinez.Burimi : The Palestinian Information Center