Stephen Lendman

Stephen Lendman jeton në Çikago. Ai mund të kontaktohet në lendmanstephen@sbcglobal.net .
Libri i tij i ri titullohet:

  • image

Tortura E Globalizuar

Më 5 tetor 2013, komandosët amerikanë të Delta Force, operativë të CIA-s , si dhe agjentë të FBI rrëmbyen Abu Enesin, el- ...