Soraya Sepahpour-Ulrich

Soraya Sepahpour-Ulrich është një studiues i Diplomacisë Publike, kërkues i pavarur dhe shkrimtar më fokusim të politika e jashtme amerikane dhe në rolin e grupeve të lobimit. 

  • image

Talenti I Amerikës Për Zhvatje

Duhet pranuar se Amerika gjithmonë ka hartuar mjete krijuese për të vënë në punë rrjetin e saj të gjrë të krimeve kundër ...