David Hearst

David Hearst është redaktor i portalit MiddleEast Eye. Më pare ka punuar si redaktor dhe gazetar në gazetën”The Guardian” si dhe gazetar i gazetës”The Scotsman”.

 

  • image

E Vërteta Për Muhamed Bin Selmanin

Një nga një, të gjitha projektet e mëdha të Muhamed bin Selmanit po zhduken në shkretëtirë, e më këtë edhe theksimet ambicioze ...