Festivali i Arteve Islamike është planifikuar në Emiratet e Bashkuara Arabe

Publikuar në Tet. 16, 2018, 1:11 a.m.

Edicioni i 21 i Festivalit të Arteve Islamike në Emiratet e Bashkuara Arabe do të mbahet në muajin dhjetor në Sharxhah.

Sipas  faqes  Sadi al-Balad, janë ngritur komisione të posaçme për të bërë përgatitjet për veprimtarinë kulturore dhe artistike.

Festivali zgjatë një muaj, është planifikuar të  fillojë me 1 djetor dhe te përfundojë me 31 dhjetor.

Festivali do të përfshijë ekspozita dhe punëtori artistike.

Është një festival i specializuar për Artet Islame në Botën Arabe.Burimi : IQNA