Ushtria siriane ndalon ndyrhyrjen terroriste

Publikuar në Tet. 10, 2018, 10:42 p.m.

Njësitë e Armatës të Sirisë drejtuan sulme të përqendruara ndaj pozicioneve të grupeve terroriste të lidhur me Partinë e Turkistanit, të cilat u përpoqën të depërtojnë në pikat ushtarake në fshatin e Mansoura, Tal Wasset dhe fshatit verior Hama.

Gazetari shtoi se sulmet rezultuan në zhdukjen e përpjekjes së infiltrimit pas vrasjes ose plagosjes së shumë terroristëve, ndërsa të tjerë vraponin në zonat ku ata nisën përpjekjen, njoftoi  Agjencia e Lajmeve  SANA.Burimi : IRNA