Ekspozita e Kaligrafisë Kur'anore në Fejsalabad të Pakistanit

Publikuar në Shta. 12, 2018, 7:50 p.m.

Universiteti i FejsalabadIT, në Fejsalabad, në provincën lindore të Pakistanit në Punxhab, ka organizuar një ekspozitë të Kaligrafisë Kur'anore në Bibibliotekën e saj të fushës së inxhinierisë.

Ekspozita Kaligrafia Kur’anore e krijuar  nga kaligrafi  Kainat Ahmed filloi të hënën me qëllim të njohjes së të rinjve me kulturën islamike dhe promovimin e artit, veçanërisht artit të Kur'anit.

Drejtori i Muzeut të Lyalpur Tarik Javid  dhe Regjistruesi shtesë i Universitetit Dr. Najeeb Haider përuruan ekspozitën. 

Një numër i madh i vizitorëve përfshirë studentët shfaqën interes për  Ekspozitën Kur’anore dhe vlerësuan veprat e artit.

Ekspozita do të përfundojë  më 14 shtator 2018.Burimi : urdupoint.com