Amerikan vdiq, sauditi u plagos në aksident helikopteri në Rijad

Publikuar në Shta. 12, 2018, 1:25 a.m.

Një trajner amerikan që punonte me Gardën Kombëtare të Arabisë Saudite u vdiq të enjten në një aksident helikopteri në Rijad gjatë një aktiviteti rutinë.

Përplasja në aeroportin Khashm Al-An përfshiu një helikopter Boeing AH-6i.

Komisionet e hetimit ende po kryejnë procedura për të gjetur shkaqet e aksidenti

Një trajner amerikan që punonte me Gardën Kombëtare të Arabisë Saudite vdiq të enjten në një aksident helikopteri në Rijad gjatë një aktiviteti rutinë, tha Ministria e Gardës Kombëtare.

Një pilot trajnet saudit u plagos në një aksident në Khashm Al-An Airport, ku përfshihej një helicopter Boeing AH-6i.

Instruktori i fluturimit u emërua Paul Reedy dhe piloti i trajnuar si Lt. Hisham bin Abdul Aziz Al-Ashejh, i cili u dërgua në Spitalin e Gardës Kombëtare në Qytetin Mjekësor të Mbretit Abdul Aziz. Gjendja e tij është e qëndrueshme.

"Komisionet e hetimit ende po kryejnë procedurat e tyre për të gjetur shkaqet e aksidentit," tha ministria.Burimi : Arab News