Përfaqësuesi i Imam Hameneit viziton banorët e Homsit të Sirisë

Publikuar në Gus. 8, 2018, 11:23 p.m.

Ajetullah Sejjid  Abulfazl Tabatabei Eshkazari përfaqësues i Udhëheqësit të Revolucionit Islamik në Siri u takua dhe zhvillojë bisedime me  njerëzit, dijetarët muslimanë shiitë dhe sunitë, si dhe me gratë në shkollën fetare të Homsit.

Për më tepër, duke vizituar dijetarët muslimanë shiitë dhe sunitë në provincën Homs të Sirisë, i dërguari i udhëheqësit  gjithashtu vizitoi popullin  në rajonin e Hisja të Sirisë (vendbanim i përkohshëm i banorëve të Al-Fu'ah dhe Kafriya).

Ai gjithashtu u takua me familjet e disa dëshmorëve sirianë.

Ajetullah Sejjid  Abulfazl Tabatabei Eshkazari kishte vizituar familjet e disa dëshmorëve në Homs në vitin e kaluar.

Në të njëjtën drejtim, Ajetullah Sejjid  Abulfazl Tabatabei Eshkazari  vizitoi banorët e qyteteve Nubl dhe al-Zahraa si dhe mbrojtësit e Xhamisë së Shejtë në provincën Aleppo muajin e kaluar.Burimi : Mehr News Agency