Partneriteti strategjik i Erdoganit me SHBA-në dhe Izraelin nuk ka ndryshuar kurrë

Publikuar në Gus. 5, 2018, 9:50 p.m.

Deputeti i Partisë Republikane Popullore të Konjës, Abdullatif Shener bëri një komentim tronditës lidhur me pazarllëkun e Rahip Brunson i cili u kthye në një krizë në mes të Turqisë dhe SHBA-së.

Po vazhdon pazarllëku i Rahip Brunson i cili u kthye në një krizë në mes të Turqisë dhe SHBA-së. Deputeti i Partisë Republikane Popullore të Konjës, Abdullatif Shener ka bërë një komentim të hatashëm lidhur me marrëdhënien e tensionuar.

Në llogarinë e tij personale në Twitter, Shener u shpreh kështu:

Marrëdhëniet Turqi - SHBA janë të tensionuara...

A është kjo një imazh apo e vërtetë?

Të gjithë besojnë se është e vërtetë...

Përveç meje...

Po, z. Erdogan gjithmonë ndryshoi miqtë e tij.

Por, partneri strategjik i tij me SHBA-në dhe Izraelin nuk ndryshoi kurrë.

Fshehurazi apo haptazi...

Por nuk ndryshoi!Burimi : Rast Haber