Çifti hindu e përqafon fenë Islame në Karaçi të Pakistanit

Publikuar në Korrik 15, 2018, 5:41 p.m.

Një çift, që i përkiste besimit Hindu, ditën e xhuma e përqafuan fenë Islame në praninë e një imami të një seminari në qytetin Banori, afër  Karaçit.

Raportohet se se Vijay Sehwani, një këngëtare dhe përfaqësuese mjekësore në qytetin Xhakobabad dhe Babita Bai, një banor i Ghari Khairo, pasi përqafuan fenë Islame u emëruan si Muhammed Ali dhe Amina, respektivisht nga imami në përputhje me dëshirat e tyre.

Për më tepër, ata janë tashmë janë të martuar.Burimi : Daily Times