UNICEF: Sjellja jonë humanitare rrjedh nga sjellja e Imam Aliut

Publikuar në Korrik 2, 2018, 8:39 a.m.

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Xhamisë së Shenjtë të Imam Aliut (a.s.),  Redhwan Sahib, priti një delegacion nga UNICEF.

Zonja Fester i tha Qendrës Mediale të Xhamisë së Shenjtë të Imam Aliut (a.s.):

"Ne kemi parë karakterin e Imam Aliut nëpërmjet trajtimit të tij ndaj  jetimëve dhe fëmijëve. Ne po vazhdojmë qasjen e tij humanitare në trajtimin e fëmijëve ".

"Ne synojmë të bashkëpunojmë me Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.)  dhe Komunën e Naxhafit për të mbështetur të rinjtë dhe fëmijët. Xhamia e Shejtë e Imam Aliut luan një rol udhëheqës në mbështetjen e projekteve të tilla, "shtoi ajo.

Zotni Sahibi konfirmoi gatishmërinë e  Xhamisë së Shejtë të Imam Aliut (a.s.)  për të mbështetur projekte të tilla. Ai deklaroi se projekti do të zhvillohet brenda tetë muajve të ardhshëm.Burimi : ABNA