A Është Irani I Sigurtë Për T’u Vizituar?

Publikuar në Qershor 13, 2018, 5:12 a.m.

Unë sapo i dhashë fund dy javëve duke udhëtuar kudo në këtë vend të mrekullueshëm me Aventurat G dhe le ta temi se Irani nuk është ai që prisja!

Fatkeqësisht media e bën Iranin që të duket jashtëzakonisht i lig, kur në të vërtetë ai ështëplotësisht i sigurtë për t’u vizituar dhe vendasit këtu janë njerëzit më thjeshtë, mëtë ndershëm dhe mëmikpritës që kam takuar gjatëtërë udhëtimeve të mia. Unë nuk po bëj shaka!

Në 14 ditët në vijim unë do të postoj video ditore me ngjarjet të cilat ndodhën në dy javët e kaluara të jetës sime në këtë vend magjepsës. Unë do të gërrmoj thellë nëhistorinë e lashtë, do të shijoj të tëra pjatat më të mira, do të takohem ballë përballë me vendasit dhe do të vëzhgoj stilin e tyre të pashoq të jetesës, teksa do t’iu çoj pas skenave të këtij kombi të veçantë.

Nga të 14 videot të cilat ju do t’i shikoni në seritë e mia në Iran, kjo është ajo e cila bart mesazhin më të fuqishëm - për këtë arsye unë jam duke e shpërndarë atë të parën.

Unë sinqerisht besoj se ju do të kënaqeni duke shikuar perspektivat të përjetuara në Iran dhe unë iu jap shtysë (si gjithmonë) qëtë komentoni tek komentet poshtë me ç’do lloj pyetjeje dhe unë do të bëj të pamundurën për t’iu dhënë përgjigjie!

https://www.facebook.com/drewbinsky/videos/1776356222401299/