26 femra e përqafuan fenë Islame në Oman, në Ramazan

Publikuar në Qershor 9, 2018, 1:09 p.m.

Njëzet e gjashtë femra në Oman e përqafuan fenë Islame  në qershor të këtij viti, 2018, tha Ministria për Çështje Fetare.

Femrat jo-muslimane që jetonin në Oman e përqafuan fenë Islame  gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit në një aktivitet të organizuar nga ministria pak ditë më

Njëzet e gjashtë femra në Oman e përqafuan fenë Islame  në qershor të këtij viti, 2018, tha Ministria për Çështje Fetare.

Femrat jo-muslimane që jetonin në Oman e përqafuan fenë Islame  gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit në një aktivitet të organizuar nga ministria pak ditë më parë, ku jomuslimanëve iu dha mundësia për të mësuar rreth fesë dhe për të sqaruar dyshimet e tyre rreth aspekteve të caktuara të fesë.

Gjatë manifestimit të titulluar "Kur'ani ju flet", dy të konvertuarit  e fundit diskutuan udhëtimin e tyre, arsyet për konvertimin në Islam dhe dhanë disa këshilla për individët që po mendonin rreth konvertimit.

Mbi 800 burra dhe gra morën pjesë në këtë eveniment, i cili përfshinte edhe namazin e akshamit dhe iftarin në mënyrë që jo-muslimanët të mësonin se si këto veprime janë bërë.

parë, ku jomuslimanëve iu dha mundësia për të mësuar rreth fesë dhe për të sqaruar dyshimet e tyre rreth aspekteve të caktuara të fesë.

Gjatë manifestimit të titulluar "Kur'ani ju flet", dy të konvertuarit  e fundit diskutuan udhëtimin e tyre, arsyet për konvertimin në Islam dhe dhanë disa këshilla për individët që po mendonin rreth konvertimit.

Mbi 800 burra dhe gra morën pjesë në këtë eveniment, i cili përfshinte edhe namazin e akshamit dhe iftarin në mënyrë që jo-muslimanët të mësonin se si këto veprime janë bërë.Burimi : Times of Oman