Demonstrata masive në Amsterdam në mbështetje të Jerusalemit

Publikuar në Maj 26, 2018, 12:20 a.m.

Komuniteti palestinez së bashku me shoqatat pro-palestineze, si dhe një numër i partive të majta dhe përfaqësues të bashkësive arabe dhe muslimane, morën pjesë në një marshim masiv  në rrugët e Amsterdamit.

Tubimi u drejtua pranë ambasadës amerikane në shenjë proteste ndaj vendimeve të SHBA-ve dhe terrorizmit izraelit të praktikuar kundër popullit palestinez.

Protestuesit dënuan krimet e përsëritura të Izraelit kundër palestinezëve sidomos vrasjen e palestinezëve në protestat e tyre .Ata kërkuan mbajtjen e udhëheqësve izraelitë përgjegjës për këto krime.Burimi : The Palestinian Information Center