Drejtori i Agjensisë IRNA: Media duhet të jetë zëri i populli

Publikuar në Maj 16, 2018, 9:36 p.m.

Drejtori  i Agjencisë së Lajmeve të Republikës Islamike (IRNA) theksoi se mediat duhet të pasqyrojnë realitetet dhe të jenë 'zëri i popullit'.

Në shekullin e kaluar, "strategjia për të fshehur realitetin nuk funksiononte", tha Zia Hashemi në një takim kombëtar të mbajtur të dielën në mbrëmje në këtë kryeqytet e Iranit, në Teheran.

"Ne duhet të lëvizim drejt nxitjes së pjesëmarrjes  të njerëzve," tha Drejtori i Agjencisë së Lajmeve IRNA.

Duke parë kritikat pozitivisht do të ndihmojë në heqjen e cinizmit dhe bazat do të jenë të përgatitura për ndërveprime, shtoi Zia Hashemi.

"Në kushtet aktuale, ku disa po përpiqen të dëmtojnë sovranitetin e vendit prej së jashtmi, përtej kufijve, shoqëria ka nevojë për masa për ndërtimin e besimit".

Reflektimi i lajmit të saktë do të çojë në rikthimin e besimit dhe duke futur shpresë të re në shoqëri, tha shefi i IRNA-s, duke vënë në dukje se Agjencia e Lajmeve të Republikës Islamike (IRNA) duhet të pranojë kritika për të rritur mirëbesimin !Burimi : IRNA