Ai që heq dorë nga Jeruzalemi, heq dorë edhe nga Meka

Publikuar në Maj 16, 2018, 12:22 a.m.

Myftiu i Sirisë, Bedreleddin tha se ai që heq dorë nga Jeruzalemi, do të heqë dorë edhe nga Meka.

Myftiu i Sirisë, Ahmet Bedreleddin Hasun i cili foli Kongresin e Unitetit të Dijetarëve të Rezistencës Botërore që u mbajt në kryeqytetin e Libanit, Beirut, me rastin e ditës Nakba, 70 vjetorit të pushtimit të tokave palestineze, tha: “Kushdo që heq dorë nga Jerusalemi, nënkupton se ai do të heqë dorë edhe nga Meka.”

Myftiu i Sirisë i cili tha se Irani dhe Siria qëndrojnë pranë rezistencës, u shpreh: “Gadishulli Sinai është tokë e popullit palestinez.”Burimi : Rast Haber