Merkel- “Shqiptarët intelegjentë dhe të zgjuar por vuajnë nga politika të gabuara”

Publikuar në Prill 14, 2018, 4:28 a.m.

 Populli shqiptarë është një popull i vlersuar nga të tjerët por politika po e shkatërron si Kosovën ashtu dhe Shqipërinë. Kancelarja gjermane në një deklaratë e përmendi këtë pik me shumë rëndësi për vendasit.

Ajo tha- “Më vjen keq ta them por statistikat që mi kanë dorzuar ekspertët e punës, konkluzat e tyre nxjerin shqiptarët si popullin më puntor dhe intelegjentë në Gjermani kur flitet për emigrantët.

Ndjehem keq kur vërej se pikërisht këto shqiptarë intelegjentë dhe të zgjuar po vuajnë për mbijetesë si pasojë e politikave të gabuara dhe personave të caktuar.”

Ky popull ka të ardhme të ndritur dhe ne si Gjermani do ju qëndrojmë krah çdo iniciative. Pastroni oborrin dhe zhvillohuni ju mundeni u shpreh kancelarja Merkel.