Departamenti i Çështjeve Fetare i Xhamisë së ‘Imam Aliut’ priti një delegacion Indian

Publikuar në Prill 13, 2018, 2:45 a.m.

Kreu i Divizionit të Komunikimit me Publikun në Departamentin e Çështjeve Fetare të Xhamisë së Shenjtë të ‘ Imam Aliut’ . Shejh Nasir Abbas priti një delegacion nga Bombei, Indi.

Në përputhje me përvjetorin e ditëlindjes së Imam Aliut (a.s.), delegacioni erdhi për të vizituar Imamin.

Udhëheqës i i Divizionit të Komunikimit me Publikun në Departamentin e

Çështjeve Fetare të Xhamisë së Shenjtë të ‘ Imam Aliut’ Shejh Nasir Abbas

i priti ata ngrohtësisht dhe i shoqëroi ata në afërsi të Xhamisë së Shenjtë të Imam Aliut (a.s.) Burimi : ABNA