Punëtori për mësimin e këndimit të Kur'anit në Hamburg

Publikuar në Mars 13, 2018, 12:36 a.m.

Një seminar për mësimin e këndimin e Kur'anit është organizuar në Hamburg, Gjermani.

Sipas Qendrës Dar-ul-Kur'an të Gjermanisë, kënduesi i shquar i Kur’anit, Rahim Haki mëson parimet e Taxhvidit  në seminar.

Qendra Islame e Hamburgut organizoi programin edukativ Kur'anor, i cili filloi më 26 shkurt 2018.

Kënduesi i Kur’anit nga Irani, Rahim Haki ka udhëtuar në Gjermani për të shërbyer si anëtar i jurisë të Garave të 6-ta Kura’nore  Evropiane.

Garat Kur’anore janë planifikuar të mbahet në Qendrën Islame për muslimanët nga vende të ndryshme evropiane.

Garat organizohet në dy seksione të veçanta për burrat dhe gratë në kategori të tilla si këndimi i Kur'anit, mësimi i Kur'anit, Parimet e Islamit dhe këndimi i Ezanit.Burimi : Quran News