Ambasadori indian në Iran viziton Xhaminë e Shenjtë të Zonjës Masuma

Publikuar në Shk. 7, 2018, 11:22 p.m.

Në margjinat e vizitës së tij, ambasadori indian pati një takim me ekspertët e Departamentit të Punëve të Jashtme të Xhamisë së Shenjtë të Zonjës Masuma (a.s.) ,

Ambasadori indian në Iran z. Saurabh Kumar dhe delegacioni i tij përcjellës vizituan të shtunën, më 3 janar, 2018, Xhaminë e Shenjtë të Zonjës Masuma (a.s.) në Kum, gjatë së cilës ai u njoh me departamentet dhe kopshtet e ndryshme të këtij vendi të shenjtë.
Në margjinat e vizitës së tij, ambasadori indian pati një takim me ekspertët e Departamentit të Punëve të Jashtme të Xhamisë së Shenjtë të Zonjës Masuma (a.s.).
Vlen të përmendet se Departamenti i Jashtëm i Xhamisë së Shenjtë të Zonjës Masuma (a.s.) ofron turne të veçanta të Xhamisë, si dhe informacione mbi ceremonitë kulturore islame për vizitorët e huaj në baza ditore.
Delegacioni indian gjithashtu do të takohet me Shefin e Seminareve Islame Iraniane, Ajetullah Aliriza Arafi gjatë udhëtimit të tyre në Kum. Burimi : Hawza News