Kasablanka në mesin e 10-të Top Destinacioneve

Publikuar në Jan. 23, 2018, 9:58 p.m.

Kryeqyteti i ekonomik i Marokut joshë udhëtarët. TripAdvisor, një faqe interneti e specializuar në këshilla turistike, e renditi Kasablankën në mesin e destinacioneve të zgjedhjeve të udhëtarëve në listën e Rritjes.

"Sot Kasablanka është një qytet i madh, qytet modern, por ish periudha -pas koloniale franceze ende lejon momente të panumërta filmike për ata që duan të rishqyrtojnë dashuri në qytete dhe qytetin e vjetër," shkroi TripAdvisor, artikullin e saj me një muzg që të lë pa frymë në bregdetin e  qytetit .

Kasablanka vjen në vendin e dhjetë, i zgjedhur për kulturën e saj të lulëzuar dhe Vila të Art Deco që janë rilindur si galeri dhe muze. 

Trip Advisor emëron Marrakeshin si Destinacioni i tretë më i mirë në botë i udhëtimit

Kryeqyteti ekonomik i Mbretërisë së Marokut në vendin e 10-të së bashku me qytete të tilla si Ishigaki (Japoni), Kapaa (Hawaii), Nairobi (Kenia) dhe Halifax (Kanada).Burimi : MW NEWS