Fushata "Trëndafila për Paqen"

Publikuar në Jan. 12, 2018, 11 p.m.

Në Britani të Madhe, është duke u zhvilluar një fushaë së bashku Muslimanë Shia, Muslamanë Sunni  dhe të Krishterët në Paqe dhe Unitet

Është kënaqësi me punuar me organizata të mëdha në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar  për fushatën e këtij viti me moton ‘Trëndafila për Paqen’, duk u bashkuar së bashku muslimanët dhe të krishterët në Paqe dhe Unitet.Burimi : ABNA