Muslimanët gjerman dhe holandez që përqafuan Islamin, vizituan Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.)

Publikuar në Jan. 12, 2018, 12:39 a.m.

Një delegacion nga vende të veçanta evropiane të shoqëruara nga Shejh Mehdi al-Karashi vizituan Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.). Më pas, ata u takuan me Shefin e Komisionit të Administratës së Xhamisë së Shenjtë, Muhammed Razzouki.

Në një deklaratë në Qendrën Mediale të Shenjtë, Shejh Mahdi el-Karashi tha:

"Delegacioni përmbante disa musliman nga Gjermania dhe Holanda që kanë përqafue fenë Islame. Ata po vizitojnë xhamitë e  shenjta në Irak. Ata patën nderin ta vizitonin në fillim Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.).”

Delegacioni shprehu gëzimin, lumturinë e tyre që vizituan këto vende të shenjta dhe ata vlerësuan mikpritjen e ngrohtë që ju bë nga administrart e  Xhamis së Shenjtë të ‘Imam Aliut’. Burimi : ABNA