Rreziku i vërtet tani është zhdukja e çështjes së Palestinës dhe Jeruzalemit

Publikuar në Jan. 8, 2018, 11:36 p.m.

Rreziku i vërtet tani është zhdukja e çështjes së Palestinës dhe Jeruzalemit

Në fjalimin e Shefit të Këshillit Ekzekutiv të Hizbullahut, Libani deklaroi se rreziku i vërtet tani është i fshehur në zhdukjen e çështjes së Palestinës dhe Jeruzalemit.

Shefi i Këshillit Ekzekutiv të Hizbullahut, Seyyid Hashim Sefijuddin, në fjalimin e tij tha se rreziku i vërtet tani është i fshehur në zhdukjen e çështjes së Palestinës dhe Jeruzalemit.

Seyyid Hashim Sefijudin u deklarua kështu: “Themelimi i Regjimit Sionist me 1948, ishte zhvillimi më i rrezikshem me të cilin u përballën palestinezët. Sot, rreziku i vërtet është zhdukja e çështjes palestineze. Ashtu që, në shtetet e botës Arabe dhe Islame thashmë nuk ekziston Palestina dhe Jeruzalemi.

Ne jemi përgjegjës për të komunikuar dhe për të bërë xhihad për t’a mbrojtur Palestinën dhe Jeruzalemin, sidomos në këtë periudhë të ndjeshme ku disa vende arabe kan projekte të detyrueshme me Amerikën dhe Izraelin.”Burimi : Welayet News