Iranianët mbajnë tubime mbarëkombëtare për të denoncuar trazirat, për të mbështetur Republikën Islamike

Publikuar në Jan. 7, 2018, 11:17 p.m.

Demonstruesit mbanin flamurin kombëtar dhe parulla në mbështetje të Republikës Islamike dhe thërrisnin 'vdekje për Amerikën' dhe 'vdekje për Izraelin'.

Njerëzit nga të gjitha sferat e jetës mbajtën mitingje në të gjithë vendin të mërkurën për të denoncuar trazirat dhe mbështetjen e Republikës Islamike.

Demonstruesit e dëshmuan sërish besnikërinë ndaj themelimit të Rpublikës Islamike  dhe dënuan trazirat e dhunshme të kohëve të fundit në disa zona të vogla.

Demonstruesit mbanin flamurin kombëtar dhe parulla në mbështetje të Republikës Islamike dhe thërrisnin 'vdekje për Amerikën' dhe 'vdekje për Izraelin'.

Ata gjithashtu dënuan mbështetjen e huaj për protestuesit dhe shkelësit e ligjit.

Iranianët në një numër qytetesh të mëdha filluan të protestonin kundër gjendjes ekonomike dhe mangësive që nga 28 dhjetori 2017, por protestat u kthyen në  dhunë në disa pjesë për shkak të provokimeve të orkestruara jashtë venditBurimi : IRNA