Gruaja ruse e përqafoi fenë Islame në Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut

Publikuar në Jan. 6, 2018, 10:39 p.m.

Në një deklaratë në Qendrën Mediale të Xhamisë së Shenjtë  të Imam Aliut (a.s.) Ollga tha: "Unë erdha në Irak dhe i premtova vetes të mos shkoj askund para se të vizitoi Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.). 

Ollga ishte e krishterë dhe ajo e përqafoi fenë Islame.

Ajo vizitoi Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.) në Naxhaf, të Irakut. Departamenti i Çështjeve të Grave e priti atë.

Në një deklaratë në Qendrën Mediale të Shenjtë të Shenjtë, Ollga tha:      "Unë erdha në Irak dhe i premtova vetes të mos shkoj kudo para se të vizitoj Xhaminë e Shenjtë të Imam Aliut (a.s.) .

Unë ndihem e lumtur të jem me ju dhe të shoh se si gratë punojnë nëpër këtë departament për t'i shërbyer vizitorëve dhe shoqërisë në kundërshtim me mendimin e përbashkët që femrat muslimane duhet të qëndrojnë në shtëpi dhe të jenë joaktive ".

Në fund të vizitës së saj,  Departamenti i Çështjeve të Grave e shpërbleu me disa dhurata, suvenire. Burimi : İImam Ali Network