Kryeministrja britanike dënon videot anti-myslimane të Trump-it

Publikuar në Dhj. 5, 2017, 10:15 p.m.

Kryeministrja britanike Theresa May tha të enjten se Kryetari i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ishte gabim për një video të qarkullon  nga një grup i ekstremit të djathtë britanik, për të cilën ajo tha se ishte "e urryer" dhe përhapte përçarjen.

Donald Trump nxiti zemërim në Britani me një qortim të mprehtë  nga Kryeministrja Thereza May në Twitter pasi ajo e kritikoi atë për qarkullimin e  videos anti-islame.

"Fakti që ne punojmë së bashku nuk do të thotë se ne kemi frikë të themi kur mendojmë se Shtetet e Bashkuara e kanë gabim dhe të jemi shumë të qartë me ta", u tha Mayer gazetarëve në Amman.

"Dhe unë jam shumë e qartë se se kjo video anti-Islame është gjë e gabuar , tha May.Burimi : Reuters