Politikan libanez druz Xhumblatt: Koha që Hariri të kthehet

  • Ish-Kryeministri i Libanit Saad Al-Hariri. (Reuters / Mohamed Azakir)
Publikuar në Nën. 13, 2017, 1:16 a.m.

Bejrut:

Politikani i lartë libanez druz, Valid Xhumblatt tha të premten se ishte koha që Saad Al-Hariri, i cili dha dorëheqjen si kryeministër të shtunën, ndërsa ishte në Arabinë Saudite, duhet të kthehet në Liban dhe nuk ka asnjë alternativë ndaj tij.

Valid Xhumblatt tha në një postim në Twitter se pas një jave mungese nga Libani, "qoftë i detyruar apo vullnetarisht," ishte koha që Shejh Saadi të kthehej. "" Përndryshe, nuk ka alternativë ndaj tij, "tha ai.Burimi : Reuters