100 vjetori i deklaratës së Balfour dhe çështja e Palestinës

Publikuar në Nën. 3, 2017, 1 a.m.

Z. Yasser al Najjar, ambasadori palestinez në Shqipëri dhe Dr. Olsi Jazexhi diskutojnë me Migena Balla historinë e Palestinës dhe deklaratën e Balfour, të lëshuar nga qeveria britanike, të cilat çuan në krijimin e Izraelit dhe në deportimin masiv të palestinezëve.Burimi : Gazeta İmpakt