Ajetullah Ahmed Xhenneti: Problemet njerëzore i kanë rrënjët në fuqitë e mëdha

Publikuar në Shta. 24, 2017, 10 p.m.

Kryetari i Asamblesë së Ekspertëve, Ajetullah Ahmed  Xhenneti tha të mërkurën se problemet njerëzore i kanë rrënjët në fuqitë e mëdha.

Duke folur në seancën përmbyllëse të Asamblesë së Ekspertëve të mërkurën, ai tha:

"Ne jemi të shqetësuar për krimet e kryera nga Shtetet e Bashkuara, regjimi Sionist dhe Arabia Saudite dhe besoi se pa u shkatërruar këto banda  kriminale, problemet e njerëzimit nuk do të zgjidhen.”

Në botën e bashkohore, katastrofa si ajo në Mianmar nuk mund të shpërfillet dhe bota duhet të qëndrojë kundër ngjarjeve të tilla të pakëndshme, tha ai.   Burimi : IRNA