Fjalimi i Imam Hamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në 36 gjuhë

Publikuar në Maj 31, 2020, 11 a.m.

Së pari që dua të theksoj është se, është me rëndësi që të kujtohet tragjedia e madhe e pushtimit dhe uzurpimit të vendit të Palestinës dhe formimit të gjëndrës kanceroze sioniste në këtë vend...

Për shkak të anulimit të mitingjeve të Ditës Ndërkombëtare të Kudsit për shkak të kufizimeve të shkaktuara nga Koronavirusi, dhe duke pasur parasysh rëndësinë e përkujtimit të çështjes palestineze si një çështje madhore të popullit musliman , Drejtuesi i Revolucionit Islamik, Imam Hamenei, foli me njerëzit në një fjalim i drejtpërdrejtë këtë vit në Ditën Ndërkombëtare të Kudsit, me 22 maj 2020.

Agjensia e Lajmeve AhlulBayt - ABNA:

Videoja e plotë e fjalimit të Imam Khamenei në Ditën e Kudsit është si më poshtë:

http://fa.abna.cc/792m

   Teksti i plotë i fjalimit të Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në 36 gjuhë:

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në SHQIP

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në ARABISHT (العربیة)

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në ARMENISH

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në AZERE QIRILIC - AZERE  Latinisht

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në BENGALI

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në BOSNJAKISHR

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në KINEZISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në DARI

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në ANGLISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në FILIPINISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në FRENGJISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në GJERMANISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në HAUSANISHTh

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në HEBRAISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në HINDU

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në INDONESIANE

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në ITALIALISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në JAPONISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në KAZAKE

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në KURMANJISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në MELAYU

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në BIRBANISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në PASHTO

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në PERSISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në PORTUGALISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në RUSISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në SORANISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në SPANISHT 

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në SWAHILI  

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në TAXHIKE

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në TALESHISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në TURQISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në TURKMENISHT

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në URDU

- Fjalimi i Imam Khamenei në Ditën e Kudsit, 2020 në UZBEKE