Krishterët, myslimanët dhe jahuditë bashkpunojnë

Publikuar në Tet. 11, 2019, 2:08 a.m.

Një veprimtari ndërfetar është krijuar në qytetin Samara për të rritur efektivitetin e bashkëpunimit midis sistemit të burgjeve të rajonit dhe organizatave fetare në mënyrë që të zgjidhin shpejt  çështjet e sigurimit të lirisë së ndërgjegjes dhe fesë së të dënuarve dhe të ndaluarve, Shërbimi Federal i Ndëshkimit i Rusisë për rajoni Samara raporton.

"Grupi i punës u krijua për të rritur efektivitetin e bashkëpunimit midis sistemit penal dhe organizatave fetare dhe për të zgjidhur çështjet e sigurimit të lirisë së ndërgjegjes dhe fesë së të dënuarve," tha shërbimi për shtyp i Shërbimit Federal të Ndëshkimit në rajonin e Samarës.