Konferenca e 4 Nderkombetare , për gjuhën, gjuhësinë do të mbahet në Ahvaz

Publikuar në Shta. 1, 2019, 7:06 a.m.

Konferenca e Kater Ndërkombëtare Vjetore për Gjuhën, Gjuhësinë, Përkthimin dhe Letërsinë do të mbahet në 1-2 Shkurt 2020 në Ahvaz, Iran.

Ngjarja që mbahet çdo vit që nga viti 2017 është përqendruar kryesisht në shqyrtimin e çështjeve aktuale të gjuhësisë, letërsisë, përkthimit, gjuhëve dhe dialekteve në bashkëpunim me universitetet vendase dhe të huaja.

Konferenca ka ftuar ekspertë dhe akademikë brenda dhe jashtë vendit që të paraqesin artikujt e tyre në persisht, anglisht ose arabisht në lidhje me temat e ngjarjes.

Punimet selektive të konferencës do të botohen si libri i konferencës dhe gjithashtu do të indeksohen në CIVILICA.

Për regjistrimin dhe paraqitjen e abstrakteve dhe për të marrë më shumë informacion në lidhje me konferencën, kontrolloni.Burimi : ISNA