Shejh Kassemi: Fuqia ushtarake e Hizbullahut parandalon luftën

Publikuar në Gus. 22, 2019, 12:11 a.m.

Nënkryetari i Hizbullahut, Shejh Naim Kassem theksoi se sa më e fortë të jetë rezistenca e Hizbullahut, aq më shumë Libani do të mbrohet nga agresioni Zionist.

Shejh Kassemi vuri në dukje se forca ushtarake e Hezbullahut parandalon çdo lufte, duke theksuar se armiku izraelit flet vetëm gjuhën e fuqisë.

Shejh  Kassem u bëri thirrje ne Liban të gjitha partive politike që të shmangin retorikën sektare dhe të bien dakord për te drejta te barabarta.Burimi : Al Manar