Kundërshtimi i Islamofobisë në Belgjikë

Publikuar në Prill 24, 2019, 12:53 a.m.

Kundërshtimi i Islamofobisë me fushatën: "Përshëndetje, Unë jam muslimane”, në Bruksel, Belgjikë

Një grup muslimanesh të reja organizuan një ngjarje me moton: "Përshëndetje, unë jam myslimane" në Bruksel, Belgjikë.

Grupi informoi njerëzit për Islamin dhe shpërndau trëndafila.