Çfarë ndodh në internet për një minutë?

Publikuar në Prill 14, 2019, 11:59 p.m.

Si është e mundur që çdo minutë të dërgohen 188 milion maila ose të shkëmbejnë 41,6 milionë mesazhe përmes Facebook dhe WhatsAppa-it?

Gjatë një dite të zakonshme, një minut mund të duket i zymtë. Nëse keni fat gjatë 60 sekondave mund të jetë e mjaftueshme që të shkruani postimin e shkurtër, të merrni kafenë ose të bëni një shkrim të shkurtër me kolegun.

Se shumë gjëra mund të ndodhin në vetëm 60 sekonda, tregojnë të dhënat e publikuara nga Visual Capitalist, një figurë e jetës në internet gjatë kësaj periudhe.

Si është e mundur që 188 milionë maila të dërgohen çdo minutë? Përpunimi i 3,8 milionë kërkime në Google, 41,6 milionë postime përmes shërbimeve të njohura në Facebook, Messenger dhe WhatsAppa, gati milion dollarë të shpenzuara për blerjen online ... vërtet duken të pabesueshme.

Shikoni se çfarë ndodh në internet në 60 sekonda.