Kur'ani dhe Gratë' botohet në Gjermani

Publikuar në Prill 12, 2019, 12:11 a.m.

Një libër i titulluar "Kur'ani dhe Gratë" në gjuhën gjermane është botuar kohët e fundit në Gjermani.

Benjamin Idriz është autori i librit 192 faqe, i cili përmban statusin e grave sipas Librit të Shenjtë të Islamit, Kur’anit.

Benjamin Idriz është imam i Shoqatës Islamike të Penzberg, një qytet në rrethin Weilheim-Schongau, në Bavari.

Sipas Qendrës Kulturore të Iranit në Gjermani, libri është shkruar në një gjuhë të thjeshtë dhe mund të jetë i dobishëm për të gjithë, madje edhe për ata që nuk kanë dijeni për Islamin.

Ata që duan të dinë më shumë për fenë Islame pa asnjë paragjykim, do të përfitojnë nga libri.